New Wave Buffet (Nieuw)

Geen grote saladeschotels, maar allemaal kleine gerechtjes op een trendy manier gepresenteerd. Het is een multiple choice buffet wat u in overleg met ons zelf kunt samenstellen. Daarom is de prijs op aanvraag.
Het warme gedeelte is in buffetvorm te verkrijgen maar ook als fun-cooking, waarbij onze koks de gerechten ter plaatse voor u bereiden.

Amuse gerechten:

Amuse A:
  • 63 graden eitje met brunoise van knolselderij, truffelmayonaise en tahoocress.
  • Spiesje van tonijn met een huidje van sesam in wasabimayonaise.
  • Komkommerbavarois met groentenbrunoise en Hollandse garnaaltjes.

Amuse B:
  • Lolly van rilette van eens met een huidje van geconfijtte sinasappel.
  • Lolly van gevogeltemousse met een yelly van frambozengelei.
  • Lolly van zalmmousse met een huidje van paprika.

Koude gerechten:

Koud A:
  • Mousse van gerookte makreel, salade van shitake en soja.
  • Mousse van gerookte zalm, gelei van Japanse pruimenwijn, witlof en appel.
  • Frisee van zalm met bleekselderij, appel en crème fraiche.

Koud B:
  • Gelei van bospaddenstoelen, tartaar van matured beef met brunoise van panchetta.
  • American van kalf met gelei van bloemkool.
  • Creme van geitenkaas, seranoham, gegrilde groene asperges en basalmico.

Koud C:
  • Carpaccio van runderlende met parmezaan, rucola, pijnboompitjes en basalmico.
  • Vitello tonato van kalfsfricandeau met een salsa van ansjovis en tonijn.
  • Pastrami met kappertjes en truffelmayonaise.

Koud D:
  • Glaasje met klassieke huzarensalade
  • Glaasje met huisgemaakte hamsalade
  • Glaasje met rucola, rode ui, appel, zolderspek, pijnboompitjes en basalmico.

Koud E:
  • Glaasje met salade van runderbiefstuk, oestersaus, komkommer en koriander.
  • Glaasje met salade van kwartelfilet, rucola, panchetta en witte druif.
  • Glaasje met een brunoise van bietjes, tartaar van haring en gerookte paling.

Warme gerechten:

Keuze A:
  • Rouleau van kip met panchetta in truffeljus
  • Rösti van aardappel
  • Gegratineerde groene asperges

Keuze B:
  • Rouleau van runderlende met wokgroente in sojasaus, limoen en koriander.
  • Roergebakken eiermie
  • Roergebakken paksoi en kastanjechampignons in oestersaus

Keuze C:
  • Mootjes van zalm in paddenstoelensaus
  • Pasta
  • Vegetarische lasagne van courgette, tomaat, rozemarijn en pecorini.

Warme gerechten - Fun cooking:

  • Spiesje van runderentrecote op Chinese wijze met saus van zwarte bonen
  • Roergebakken eiermie

  • Spiesje van op Italiaanse wijze gekruide varkenshaas met gorgonzolasaus
  • Tagliatelle verde

  • Spiesje van kip met panchetta en vadouvanmayonaise.
  • Roergebakken rosevalaardappeltjes met rozemarijn en zolderspek.

  • Cajun procureurspies met saus new Orleans
  • Yambalaya rice

  • Garnalenspies met chilisaus
  • Chinese nasi

Vraag vrijblijvend informatie over dit heerlijke buffet.

>> terug <<