New Wave Buffet (Nieuw)
Geen grote saladeschotels, maar allemaal kleine gerechtjes op een trendy manier gepresenteerd. Het is een multiple choice buffet wat u in overleg met ons zelf kunt samenstellen. Daarom is de prijs op aanvraag.
Het warme gedeelte is in buffetvorm te verkrijgen maar ook als fun-cooking, waarbij onze koks de gerechten ter plaatse voor u bereiden.
Amuse gerechten:
Amuse A:
- 63 graden eitje met brunoise van knolselderij, truffelmayonaise en tahoocress.
- Spiesje van tonijn met een huidje van sesam in wasabimayonaise.
- Komkommerbavarois met groentenbrunoise en Hollandse garnaaltjes.
Amuse B:
- Lolly van rilette van eens met een huidje van geconfijtte sinasappel.
- Lolly van gevogeltemousse met een yelly van frambozengelei.
- Lolly van zalmmousse met een huidje van paprika.
Koude gerechten:
Koud A:
- Mousse van gerookte makreel, salade van shitake en soja.
- Mousse van gerookte zalm, gelei van Japanse pruimenwijn, witlof en appel.
- Frisee van zalm met bleekselderij, appel en crème fraiche.
Koud B:
- Gelei van bospaddenstoelen, tartaar van matured beef met brunoise van panchetta.
- American van kalf met gelei van bloemkool.
- Creme van geitenkaas, seranoham, gegrilde groene asperges en basalmico.
Koud C:
- Carpaccio van runderlende met parmezaan, rucola, pijnboompitjes en basalmico.
- Vitello tonato van kalfsfricandeau met een salsa van ansjovis en tonijn.
- Pastrami met kappertjes en truffelmayonaise.
Koud D:
- Glaasje met klassieke huzarensalade
- Glaasje met huisgemaakte hamsalade
- Glaasje met rucola, rode ui, appel, zolderspek, pijnboompitjes en basalmico.
Koud E:
- Glaasje met salade van runderbiefstuk, oestersaus, komkommer en koriander.
- Glaasje met salade van kwartelfilet, rucola, panchetta en witte druif.
- Glaasje met een brunoise van bietjes, tartaar van haring en gerookte paling.
Warme gerechten:
Keuze A:
- Rouleau van kip met panchetta in truffeljus
- Rösti van aardappel
- Gegratineerde groene asperges
Keuze B:
- Rouleau van runderlende met wokgroente in sojasaus, limoen en koriander.
- Roergebakken eiermie
- Roergebakken paksoi en kastanjechampignons in oestersaus
Keuze C:
- Mootjes van zalm in paddenstoelensaus
- Pasta
- Vegetarische lasagne van courgette, tomaat, rozemarijn en pecorini.
Warme gerechten - Fun cooking:
- Spiesje van runderentrecote op Chinese wijze met saus van zwarte bonen
- Roergebakken eiermie
- Spiesje van op Italiaanse wijze gekruide varkenshaas met gorgonzolasaus
- Tagliatelle verde
- Spiesje van kip met panchetta en vadouvanmayonaise.
- Roergebakken rosevalaardappeltjes met rozemarijn en zolderspek.
- Cajun procureurspies met saus new Orleans
- Yambalaya rice
- Garnalenspies met chilisaus
- Chinese nasi
Vraag vrijblijvend informatie over dit heerlijke buffet.
>> terug <<